Stjärnhoppningen

Nu är de tre första avsnitten av Stärnhoppningen inlämnade för efterberarbetning. 

I den nya tv-serien ”Stjärnhoppningen” träffar vi sju stjärnor som tar sig an utmaningen att lära sig rida. Medverkar gör Sissela Benn, Ola Rapace, Rickard Olsson, Ola Selmén, Zara Larsson, Sara Varga och Magdalena Graaf. Vi följer dessa personer under resan med målet att klara hoppbanan vid International Horse Show i Globen i höst.

- Det känns väldigt roligt att göra ytterligare ett program om ridning, som är en av de största sporterna bland barn- och unga, säger Safa Safiyari som är chef för Barnkanalen.

Programidén har utvecklats utifrån det existerande inslaget ”Stjärnornas hoppning” som är en del av International Horse Show på Globen i Stockholm. I denna tv-serie följer vi deltagarna när de tar ridlektioner, lär sig hästskötning och hör dem berätta om sina tankar kring rädslor, mod och utmaningar.

Visuell Film producerar ”Stjärnhoppningen” för SVT och tv-serien sänds i sex delar á 15 minuter i höst i Barnkanalen.